Vi blev så glade for at blogge, da vi var på 3 måneders orlov i Sverige i sommeren 2009(http://dalslandskanalen.blogspot.com/), at vi nu har oprettet denne ferieblog. Den har vi til hensigt at bruge, hver gang vi holder ferie - både de korte + de lange. Så vi senere hen bedre kan huske de dejlige og forhåbentlig mindeværdige oplevelser.

lørdag den 23. april 2011

Påske i tyrol

Udsigt fra klosteret til byen
Men det gjorde ikke så meget med vores dummert med åbne bjergpas, for så fik vi set Burgeis/Burgusio. Sjov lille landsby med dyrehold midt inde i byen.
Her i den italienske del af Tyrol erfarede vi, at man snakker tysk. Alle vejnavne står ganske vist på både tysk og italiensk. Men befolkningen taler tysk og alle deres meddelelser til hinanden foregår på tysk.
Vi blev indlogeret på pension St. Johan – lige så pænt og probert som pensionatet i Tyskland.
Godt man stadig kunne lidt skoletysk, for her gik det vist ikke med det engelske.
Gik aftentur op til det nærliggende benediktinerkloster, hvor vi mødte den sødeste, mildeste præst man kunne tænke sig. Han ville gerne have os ind til aftensmesse, men vi takkede pænt "Nej tak".
Vi blev vækket tidligt af byens børn, der drog gennem byen kl 6 med skralder – en påsketradition. Der er ingen kirkeklokker der ringer i påsken – i stedet drager børnene gennem byen 3 gange i døgnet og larmer med deres skralder, mens de samler æg, slik og penge ind.
Tror dog ikke det er meget de får samlet ind en lørdag morgen kl 6 :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar