Vi blev så glade for at blogge, da vi var på 3 måneders orlov i Sverige i sommeren 2009(http://dalslandskanalen.blogspot.com/), at vi nu har oprettet denne ferieblog. Den har vi til hensigt at bruge, hver gang vi holder ferie - både de korte + de lange. Så vi senere hen bedre kan huske de dejlige og forhåbentlig mindeværdige oplevelser.

lørdag den 23. april 2011

Ankomst til smukke Val D'Orcia

Efter et godt solidt morgenmåltid drog vi videre mod Toscana. Vi havde egentlig tænkt os at køre meget af vejen ad hovedveje, men kunne godt se, at hvis vi nogensinde skulle nå vort mål, måtte vi op på motorvejen. Så vi kørte på ved Trento ... og så gik det bare derudad.
Vi kørte fra ved Firenze og fortsatte via Siena til Castiglione d’Orcia, hvor vi havde lejet os ind for 2 dage i en lejlighed, der lå ½ km uden for byen – troede vi.
Men ak og ve google maps havde for en gang skyld taget fejl. Heldigvis snakkede den søde dame på det forkerte sted glimrende engelsk, så efter hendes kørselsvejledning fandt vi stedet Lecci over 5 km længere ude. Lidt en streg i regningen, men det var et OK sted. Her hverken snakkede eller forstod de til gengæld et eneste ord engelsk. Det var ganske festligt.
Da vi nu var havnet ude på landet blev vi på stedet og spiste på restatauranten. Et rigtig glimrende måltid: Kanin, spinat, grillede grøntsager og fritterede nye artiskokker. De står overalt ved vejene disse små lækre grøntsager.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar