Vi blev så glade for at blogge, da vi var på 3 måneders orlov i Sverige i sommeren 2009(http://dalslandskanalen.blogspot.com/), at vi nu har oprettet denne ferieblog. Den har vi til hensigt at bruge, hver gang vi holder ferie - både de korte + de lange. Så vi senere hen bedre kan huske de dejlige og forhåbentlig mindeværdige oplevelser.

søndag den 24. april 2011

Smuk, smukkere, Rocca D'Orcia


Inspirationen til den planlagte tur til Rocca D'Orcia er bogen "Den fortryllende dal" af Palle Kjærulff-Schmidt, hvor han beskriver og illustrerer en måneds ophold i foråret 2008.
Området så bare så smukt ud, at det måtte vi bare opleve. Og vi blev ikke skuffet.
Søndag morgen drog vi ind til Castiglione d’Orcia og Rocca d’Orcia. Landskabet er bare noget af det smukkeste vi endnu har set.
Vi stod for formiddagsunderholdningen på den lokale bar, hvor vi indtog ægte italiensk morgenmad: Kaffe og croissant. Der var mange mennesker på benene denne påskesøndag morgen. Lidt efter fandt vi ud af hvorfor: Vi gik ad stien fra Castiglione d’Orcia til Rocca d’Orcia og kunne straks høre præst og menighed fra den lille bitte kirke øverst oppe i Rocca d’Orcia. Så vi listede os ind ad den åbne dør. Det var en stor og meget højtidelig oplevelse at opleve påskemessen i den lille kirke sammen med de lokale. Alle havde de medbragt påskeæg som de fik velsignet af præsten. Til sidst gav alle hånden til dede nærmeste, smilte stort og ønskede god påske (tror vi nok) - også til os.
Efter messen gik vi rundt, op og ned i den smukke lille by inden vi gik ad stien tilbage til Castiglione d’Orcia.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar