Vi blev så glade for at blogge, da vi var på 3 måneders orlov i Sverige i sommeren 2009(http://dalslandskanalen.blogspot.com/), at vi nu har oprettet denne ferieblog. Den har vi til hensigt at bruge, hver gang vi holder ferie - både de korte + de lange. Så vi senere hen bedre kan huske de dejlige og forhåbentlig mindeværdige oplevelser.

mandag den 25. april 2011

Ankomst til Spello

 

Hen på eftermiddagen ankom vi til Spello. Ikke hele køreturen havde været så charmerende som den første del af turen i Toscana. Så vi var en anelse skeptiske, da vi undervejs kom igennem en ret så kedelig dalstrækning.
Men vor skepsis blev gjort til skamme, da vi ankom til Spello.
Den første store udfordring var at finde hotellet. For en ting er, hvordan tingene ser ud på et kort. En hel anden ting er, hvordan de ser ud i virkeligheden. For det bookede hotel "La Bastiglia" lå indenfor bymuren i den stik modsatte del af byen. Så vi kørte rundt, op og ned i en uendelighed gennem de smallest tænkelige gader. Til sidst spurgte vi et par hjælpsomme betjente til råds. De var dog lidt skeptiske overfor os: "Om vi var sikre på, at det hotel havde åbent".
Til sidst fandt vi dog hotellet og fik den sidste parkeringsplads på det lille torv foran hotellet, der viste sig at være en anelse bedre, end vi havde regnet med - 4 stjerner og egen terrasse ud til bymuren med udsigt over dalen.Nu manglede vi bare lidt sommervejr, så vi kunne nyde et glas køligt hvidvin i oliventræernes skygge :-)Hotellet var åbnet dagen før vi ankom efter en længere renovering - derfor betjentenes bemærkning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar