Vi blev så glade for at blogge, da vi var på 3 måneders orlov i Sverige i sommeren 2009(http://dalslandskanalen.blogspot.com/), at vi nu har oprettet denne ferieblog. Den har vi til hensigt at bruge, hver gang vi holder ferie - både de korte + de lange. Så vi senere hen bedre kan huske de dejlige og forhåbentlig mindeværdige oplevelser.

mandag den 27. september 2010

Udforskning af nye områder

Der fodres duer
Kosher-butik


Bådværft
Det regnede hele natten, men det var tørvejr igen, da vi stod op.
I dag vil vi udforske Canneregio, hvor der ikke er mange turister, der finder ud. Her ligger bl.a. den gamle jødiske ghetto. Og bydelen har stadig mange kalotter og masser af forretninger og restauranter med kosher-mad.
Desuden er der utrolig mange håndværkere, der har værksteder i bydelen og en tredjedel af Venedigs indbyggere bor her.
Igen i dag tillod vi os at blive rigtig meget væk.
Vi fandt igen en lokal restaurant, hvor vi spiste frokost sammen med alle de lokale. Der var liv og glade dage. Desuden var det et morsomt syn at kigge ud på fortovet, der var oversvømmet – især når bådene lige var sejlet forbi: Det var et studie i diverse mærkværdige gangarter på hæl og tå mens der blev holdt op i buksebenene.
Vi så alle slags både idag: Håndværkernes, bedemanden med den smukt pyntede kiste, pakkeposten, ambulancen, blomsterhandleren osv...
Pludselig kom der et gevaldigt tordenvejr efterfulgt af regnvejr. Så vi fandt tilbage til siesta på hotellet.



Vi prøvede desperat – med hjælp fra en meget hjælpsom medarbejder på hotellet – at få det trådløse netværk på hotellet til at virke.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar