På vej gennem Østrig |
Vi gjorde holdt i byen Fulda, som ligger dejlig tæt på motorvejen. Da vi kom ind i byen fortrød vi næsten, at vi var kørt ind i den – den så mildest talt kedelig ud. Men den vandt ved nærmere eftersyn, da vi kom ind i bymidten.
Via turistinformation en fik vi anvist pensionat Wenzel, hvor vi fik et udemærket værelse. Derefter gik vi på opdagelse i byen og fik en dejlig stor, kold fadøl på torvet i solskin og 25 grader.
Om aftenen var vi lidt kække og bestilte noget vi ikke anede hvad var: Bayerische Schweinehaxe med Dämpkraut og Semmelknödel. Der var rigeligt til et par fuldvoksne mænd i de portioner, men det smagte ganske godt.
Via turistinformation en fik vi anvist pensionat Wenzel, hvor vi fik et udemærket værelse. Derefter gik vi på opdagelse i byen og fik en dejlig stor, kold fadøl på torvet i solskin og 25 grader.
Om aftenen var vi lidt kække og bestilte noget vi ikke anede hvad var: Bayerische Schweinehaxe med Dämpkraut og Semmelknödel. Der var rigeligt til et par fuldvoksne mænd i de portioner, men det smagte ganske godt.
Efter en god morgenmad på pensionatet med hvid dug og påskepynt på bordet + klaver og familiebilleder – ganske som på film – drog vi videre sydpå mod den østrigske grænse.
Det viste sig at vi var et par lusede alpe-amatører der ganske havde forregnet sig, så det kostede et par timers omvej: Ikke alle pas mellem Østrig og Italien er åbne i slutningen af april !!!!
Det viste sig at vi var et par lusede alpe-amatører der ganske havde forregnet sig, så det kostede et par timers omvej: Ikke alle pas mellem Østrig og Italien er åbne i slutningen af april !!!!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar